In ons centrum in Hilversum kan je terecht voor de volgende pret echo's:

echo 7 weken
Kloppend hartje?

Vroege echo: 10 minuten

Je bent nét zwanger en heel benieuwd of het allemaal goed zit. Wij begrijpen dat heel goed. 

Vanaf ongeveer 7 weken kan je bij ons terecht om te zien of er een hartje klopt.  Eerder heeft geen zin; het is dan nog te klein en kunnen we nog geen hartje zien.

De beelden die we maken zijn in 2D, de “normale” echo beelden. Het is ook beter het hartje niet te laten horen voor de 10 weken, maar kijken kan geen kwaad. 

Je krijgt natuurlijk 2 foto’s en een USB stick mee naar huis.

familie showt echo foto
Krijg ik een broertje of zusje?

Geslachtsbepaling: 15 minuten

Heel veel aanstaande ouders willen weten of ze een meisje of een jongetje verwachten. Vanaf 16+0 weken kunnen we dit zien. Als je zo lang niet kunt wachten en je voor 16 weken een geslachtsbepaling wilt, dan willen we wel voor je kijken maar geven we geen 100% zekerheid. 

Garantie kunnen we nooit geven maar vanaf 16+0 weken is het ongeveer 95% zeker. 

Heeft het kindje onverhoopt de beentjes tegen elkaar dan maken we op onze kosten een weekje later nog een echo.

Je krijgt ook hier 2 foto’s en een USB stick mee naar huis. Hopelijk beweegt het kindje leuk zodat je ook bewegende beelden meekrijgt op de stick.

3D snoet
Baby gezichtje tegen de rand van de baarmoeder

3D/ 4D echo: 30 minuten

Vanaf ongeveer 24 weken is het leuk om met 3D naar je kindje te kijken. Hierdoor krijg je ‘diepte’ in het beeld. Met 4D kan dit beeld zelfs bewegen!  Je hebt dan echt het gevoel dat je even in de baarmoeder kan spieken. 

Hoe goed de beelden zullen zijn is afhankelijk van de positie van de baby, de ligging van de placenta, de hoeveelheid vruchtwater om de baby heen en het postuur van de moeder. 

De optimale periode voor deze echo is vanaf 24 weken tot ongeveer 29 weken. Daarna is er niet meer zo veel ruimte rond de baby om een mooi beeld te krijgen. 

Je krijgt 2 foto’s mee naar huis waarvan 1 in kleur uitgeprint op foto papier.  En natuurlijk krijg je hier ook een USB stick met de overige beelden mee naar huis.

2D echo
2D echobeeld

2D echo: 15 of 30 minuten

Wil je gewoon even kijken naar je baby, dat kan natuurlijk ook.

We kijken dan samen met jullie naar hoe de baby in de buik ligt en proberen zo leuk mogelijke beelden te maken. Dit heeft te maken met omstandigheden die we niet kunnen controleren zoals de hoeveelheid vruchtwater rondom de baby, de ligging van de baby, ligging van de placenta en het postuur van de moeder.

Je krijgt ook hier 2 foto’s en een USB stick mee naar huis. Hopelijk beweegt het kindje leuk zodat je ook bewegende beelden meekrijgt op de stick.

Enkele voorbeelden van 3D plaatjes

BABYKIJKEN voetjes 3d
3D profiel
BABYKIJKEN profiel 3d
3d Baby snoetje